ogillar fortfarande rubrikstvånget

PhotoFrån strålande
Gallery of the Absurd


helt värdelöst att tvingas sätta rubrik på allt man skriver

Helt plötsligt översköljs jag av en lust att befinna mig på Arlanda.

there's no end to the possibilities

Pluto är inte längre en planet. Tänk att få det slängt i ansiktet. På en torsdag dessutom. Stackars Pluto. Vad ska Pluto göra nu?

- Pluto kan bli överraskningsgäst på kick-offs. ("Vet du vem de hade bjudit in? Pluto!") 

- Pluto kan laga mat i olika talkshows. ("On tonight's show: Pluto, the plutonian object formerly known as a planet.")

- Pluto kan kränga en bok om sitt liv samtidigt som Pluto försöker etablera sig som konstnär.  ("Ego Planet heter boken och finns att köpa på Pressbyrån.")

- Pluto kan profilera sig som universums mest påfrestande slampa och därmed anse sig berättigad att släppa en singel.  (Even though the gods are crazy / Even though the stars are blind / If you show me real love baby / I'll show you mine. )

- Pluto kan få barn. Kändisar som får barn är hett just nu. Eller ännu bättre, Pluto kan få barn med någon som är galen. Det är ännu hetare.  (" I will eat the afterbirth.")


this just just just in

Jag insåg nyss (verkligen jättenyss, typ nu så nyss var det) att Q8 (bensinmacken) betyder Kuwait! Q8 på engelska: Kuwait. 

Jag känner mig upprymd.

skateboard, en form av fortskaffningsmedel bestående av en bräda med fyra hjul under

Jag drömde att jag insåg att jag i mitt rum har allt man behöver för att bygga en skateboard: tejprullar och en pärm. Tejprullarna skulle tjäna som hjul och pärmen som bräda. I drömmen upplevde jag en eufori över att ha kommit på denna lysande idé samt otålighet över mitt sovande tillstånd som hindrade mig från att omsätta denna intellektuell briljans i praktiken. I vanliga fall brukar drömeufori försvinna snabbt efter att man vaknat eftersom idioti sällan är något man gläds över men i detta fall höll euforin i sig i en hel timme, jag hann till och med googla MacGyver. (Gud. Hybrisen, jag vet. Jag tyckte verkligen att min idé var i klass med att bygga en bomb av en citron och en tändsticka för att rädda sig undan “människor som är ett hot mot vår frihet”.)

Min idé fallerar på många plan:

- Jag har bara en tejprulle i mitt rum. För att bygga en skateboard krävs fyra.

- En pärm är för liten för att på ett tillfredsställande sätt kunna fungera som bräda.

- En tom pärm sluttar. Det kan leda till att man glider av skateboarden om man åker jättefort. (Det faktum att tejprullehjul inte kan rulla särskilt fort eller rulla överhuvudtaget bortses från.) Man skulle behöva fylla hela pärmen med papper. Det vore jobbigt. Särskilt om bara operforerat papper finns att tillgå.


fabulous

 

a man with a passion

Bussmicke!

skogspromenader

mannen som söker kvinna


länk link lien

Jo, men en lite skojig idé ändå.


smartast i sverige. jag är.

Expressen listar idag de smartaste i Sverige. Visade sig att jag finns med på denna "hela listan".
Jag är från och med idag lite bättre.