härligheter från ryssland

             
           

länk

Fint.


ryska flygvärdinnor insisterar på att jag är en lazy gentleman...

... men hur många lata gentlemän...

-  ...vaknar 7h45 en lördagmorgon av sig själv?
- ... har hunnit hämta och bära ett paket som väger 9.1 kg innan klockan är tio på nämnda dag?
- ... har hunnit klaga hos hyresvärden innan lunch?

Inte många vill jag påstå.


hello

Jag har varit i framtiden och i Sundsvall. Måste vila mig lite.

toughening up inför ryssland del V

Ryssland ligger två timmar före ergo: Jag ska resa till framtiden. I'll tell you all about it when I return.


toughening up inför ryssland del III

Den unga barnstjärnan försöker lära sig den ryska valutan:

"Så en rubel är typ ingenting eller?"

( For the record: 1 rubel = 0,28 kronor)

toughening up inför ryssland del II

"Ok. Jag väntar på dig i hotellfoajén halv tre."

Jag har aldrig bestämt träff med någon i en hotellfoajé, än mindre i en rysk hotellfoajé. Det hela känns väldigt internationella diamantaffärer. Filmatisera mitt liv, någon, innan det bli tråkigt igen!


you wish you were a punk rocker eller vaddå?

Om jag inte hade haft några skrupler skulle allt följande kunnat inträffa idag:

På Centralstationen:
- Jag: Ursäkta men skulle du kunna flytta dig lite mer åt höger?
- Tjej: Jaha, varför då?
- Jag: Jo om du flyttar dig lite mer åt höger i sidled så försvinner du helt ur mitt synfält och jag slipper titta på dina fula örhängen.
(Tjej flyttar sig ledset åt höger i sidled, jag nöjd eftersom jag inte har några skrupler vilket ju var förutsättningen för denna hypotetiska situation)

Fortfarande på Centralstationen:
- Jag: Ta av dig skorna och bränn dem snarast! Observera att jag uttrycker mig i imperativ!
- Tjej #2: Jag fattar inte vad imperativ betyder.
- Jag: Klart du inte gör, någon som väljer att ha sådana skor som du har en kall dag som denna kan omöjligen ha mycket vett i huvudet och det lilla vett du ändå har kan du inte lägga på att komma ihåg saker som imperativ. Gör som jag säger och bränn skorna så att du aldrig mer kan ha dem.
- Tjej#2: Men när det blir varmt då? Då kan jag ju ha dem och då är det ju inte bra om jag bränner
dem. (Triumferande.)
- Jag: Nej, när det är varmt bör du inte ha dem för dina skor är fula. Om du bränner dem kan du aldrig mer ha dem vilket är hela syftet med brännandet. (Trumfar utan att ha behövt ta till trumfkortet deponens.)
(Tjej #2 bränner skorna kort därefter) 

På pappersavdelningen efter noggrant letande efter tippextejp men endast funnit glitter:
- Jag: Hej, jag letar efter tippextejp men jag hittar ingen.
- Pappersavdelnings-kille: Nej, om det inte finns ute så finns det tyvärr inte. Men vi har de här papperskorgarna i svart, vitt och grönt för 50 kronor. I dem kan du slänga papperna du skrivit fel på.
-Jag: Det är en dålig idé. Hela idén bakom Tippex är man inte ska behöva skriva om hela texten bara för att man råkat göra fel.
-Pappersavdelnings-kille: Nej, det har du ju rätt i. Men då vet jag verkligen vad du behöver, lite glitter på tub! Om du sätter lite glitter där du skrivit fel kommer ingen att märka det eftersom de kommer att bli så distraherade av glittret!
-Jag: Nej. Du gör ett felaktigt antagande om du tror att alla skulle vara våp som du och likt skator låta sig distraheras av glitter. Jag behöver tippextejp, ge mig tippextejp!
-Pappersavdelnings-kille: Amen, vi har ingen.
-Jag: Good day to you, sir. 

När jag ändå var igång och var skrupelfri och allt skulle jag säkert ha kunnat ringa upp TV6 och läst lusen av dem för att de suger så oerhört. Det borde jag gjort även med skrupler.
 


toughening up inför ryssland

"Om ni inte vill riskera att åka vilse så bör ni lära er det kyrilliska alfabetet, så att ni kan läsa skyltarna på stationerna och följa skyltarna vid byte av tåg. Man kan klara sig under kortare resor genom att räkna hållplatserna och följa folkmassorna not närmaste utgång." (Bra fraser att kunna: Jag skulle vilja köpa film till kameran. Mne nuzjna plonka dlja etovo apparata. Kanske inte en jättebra fras men något måste man ha att säga ifall folk skulle upptäcka att man förföljer dem.)

"Dessvärre är bussarna överfulla, håller inte tidtabellen och är otillförlitliga." (Bra fraser att kunna: Dåligt, mannen. Plochoj, muzjskoj.)

"Gå inte in i Grojikparken nattetid och se upp för svartväxlare och prostituerade."  (Bra fraser att kunna: Vad kostar det per natt? Kakaja plata za sutki? samt Kan jag betala med det här kreditkoret?  Mozjno platit' po etoj kreditnoj kartotjke?)

"Shorts ogillas överallt förutom på stranden" (Bra fraser att kunna: Jag vill anmäla en stöld.   Menja obokrali. Har man blivit bestulen är man alltid ett offer. Folk sympatiserar med offer och glömmer snart att man bär shorts.)

är det bra att se ut som en man om han är snygg?

Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till det faktum att jag under ett mycket mycket kort ögonblick imorse tyckte att jag påminde om Jake Gyllenhaal.


igår såg jag ett två timmar långt program om dubai på franska men inlägget nedan har absolut inget med det att göra(rubriktorka)

Befinner mig varken i Småstaden eller Storstaden utan i Mellanstorastaden. I skrivande stund håller den unga barnstjärnan på att baka en äppelpaj och eftersom jag bara ägnar mig åt husliga sysslor på tisdagsförmiddagar kan jag absolut inte delta i baket utan endast avnjuta resultatet. Regler är regler.


sverige är ett demokratiskt land, därför har vi omröstningar

Relevant information för alla!


kursettan är fortfarande kursetta!

Kursettan gör tydligen fortfarande skäl för sitt namn. Kursettan fick bäst i klassen på duggan och fick agera facit framme vid tavlan. Men det är bra! Kursettan är en bra pluggis!. Hon däremot, not so much.

ba' hello jag tycker det finns en liten ST-höjning i V6 som är större än 0,75 millimeter.


ventrikelflimmer. the real shit.


Det här är ventrikelflimmer.
ventrikelflimmer. or is it?

Det här är jag som larvar mig i Paint.