för allas trivsel

För att få tillgång till tysta rummet på bibliotek bör studenten ha uppnått följande mål:

-Studenten ska ha förståelse för vad som är lämpligt klädval. Byxor i vitt prasseltyg är ej lämpliga i tysta rummet. Förutom att de stör auditivt med sitt prasslande utgör  vita prasselbyxor även ett visuellt störande moment då de är fula.

- Studenten ska ha visat att han/hon är kapabel till att sitta på sin plats utan att behöva resa sig och gå iväg var femte minut och därmed prassla i onödan med ovan nämnda fula byxor.

- Studenten ska ha uppnått insikter om vikten av att låtsas att eventuella oväsen man för är högst ovilliga. Genom att demonstrativt trippa på tå gör man de övriga vistande i tysta rummet mer välvilligt inställda än om man gapskrattar åt saker som inte alls är roliga och klampar med sina fula skor.

Efter avlagt kunskapsprov som består av att behärska rimligt biblioteksbeteende, dvs. stillasittande och tystnad får studenten tillgång till tysta rummet.








Kommentarer
Postat av: sara

andra delen av våran samling hälsar att hon brukar ha med en godispåse in i tysta rummet...men jag drar bort kanterna innan (som man gör på bio) så allt som stör är mitt smaskande ...högst tillåtet! speciellt om man ska vistas i tysta rummet mer än två timmar!

2006-03-24 @ 20:41:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback